Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2017 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
3031    

Küldöttgyűlés és kitüntetések a kamarában

2017. május 19.

2017. május 19-én tartotta évértékelő küldöttgyűlését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Pekó László a kamara elnöke elmondta, hogy a megyei szervezet 2016-ban is eredményesen és költséghatékonyan gazdálkodott.

SIKERREL ZÁRULT A MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJÁNAK ELSŐ SZAKASZA

2017. május 24.

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke május 23-án budapesti sajtótájékoztatón ismertette a Modern Vállalkozások Programjának eredményeit, melyek, mint mondta, önmagukért beszélnek.

Teljesítésigazolási Szakértői Szerv

2017. május 23.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Teljesítésigazolási Szakértői Szerv – A kivitelezés folyamatának problémakörei” címmel tájékoztató előadást szervezett a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv munkájának, valamint az eddigi tapasztalatok bemutatására.

REACH tájékoztató fórum

2017. május 17.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a REACH szerinti regisztrációval kapcsolatos tájékoztató előadást szervez, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk. A REACH-nek (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals) nevezett jogszabály rendelkezéseit az Európai Unió valamennyi tagállamában közvetlenül alkalmazni kell. A rendelet a vegyi anyagok regisztrálását, értékelését, engedélyezését és korlátozását szabályozza.

Egészségesen a Női Klubbal

2017. május 11.

A Női Klub márciusi klubtalálkozójának témája az Egészséges test – Egészséges lélek volt, melynek keretében klubtagunk Husztiné Hajdú Erika pszichológus tartott előadást a lélekre vonatkozóan. 

ISS GUT! - Magyar Élelmiszerek Németországban

2017. május 11.

A Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (DUIHK) egyik exportpiaci projektje keretében magyar élelmiszeripari gyártó vállalatoknak kínál lehetőséget a németországi piacra lépésben. A projekt három szakaszában (piactanulmány, üzleti partnerkeresés és vásári kiállítás) segítenek a DUIHK munkatársai a jelentkező cégeknek a megfelelő partner megtalálásban.

REACH regisztráció 2018

2017. május 8.

Az Európai Parlament és az Európai Tanács 2006. december 18-án fogadta el a vegyi anyagok regisztrálását, értékelését, engedélyezését és korlátozását szabályozó 1907/2006/EK rendeletet. A REACH-nek (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of CHemicals) nevezett jogszabály 2007. június 1-jén lépett hatályba, és rendelkezéseit az EU valamennyi tagállamában közvetlenül alkalmazni kell. A jogszabály által kötelezett ipari szereplőknek, így alapvetően a vegyi anyagot gyártóknak, importálóknak és továbbfelhasználóknak, hazánkban is eleget kell tennie a rendelet előírásainak.

Magyar-Olasz üzletemberek a kamarában

2017. május 4.

A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara szervezésében magyar–olasz üzletember-találkozót rendeztek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara konferenciatermében. Az eseményen jelen volt Francesco Mari, a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara főtitkára és Roberto Sarca tiszteletbeli konzul is.

Tisztelt Ügyfeleink!

2017. május 23.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az ügyfélfogadás 2017.05.26-án (péntek) kamaránkban szünetel. Megértésüket köszönjük.
 

Meghívó, ukrán - magyar munkaerő piaci road showra

2017. május 16.

"Az ukrán állampolgárok hazai hiányszakmában történő foglalkoztatása" elnevezésű munkaerő piaci program és bemutató road show-jára kerül sor Nyíregyházán 2017. május 30-án.

Külgazdasági és Külügyminisztérium külgazdasági értekezlete

2017. május 11.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium idén júniusban rendezi meg a Külgazdasági Értekezletet, amelynek keretében a vállalkozások rövid találkozások keretében személyesen vehetik fel a kapcsolatot a külgazdasági attasékkal, akik a külföldi országok piacát és az exportlehetőségeket jól ismerő, magyar szakemberek.

Pályázati felhívás a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére

2017. május 10.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kétfordulós pályázatot hirdet

 

a  „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK”

elismerő cím elnyerésére

Épületasztalos mesterekké váltak

2017. május 8.

Összesen 6 épületasztalos szakember tett eleget a magas szintű szakmai követelményeknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett mestervizsgán, így szakmájukat profi szinten ismerő és szerető mesterekként folytathatják hivatásukat.

Munkajogi előadás

2017. május 4.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkajogi előadást szervezett a napokban, amelyen  számos érdeklődő vett részt és volt kíváncsi az aktuális munkajogi kérdésekkel kapcsolatban.

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség