Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Április >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
161718192122
23242526272829
30      

A magyar vállalkozások üzleti helyzetének és várakozásainak felmérése

2018. április 3.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) idén is felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait. Ezúton kérjük, hogy szakítson időt arra, hogy részt tudjon venni a vizsgálatban. Az Ön véleménye is szükséges ahhoz, hogy pontos előrejelzést lehessen adni a magyar gazdaság kilátásaira vonatkozóan.

 

A kérdőív kitölthető on-line módon a http://ola.gvi.hu/konjunktura címen.

 

Segítő közreműködését előre is köszönjük!

Összefog a kamara és a Nyíregyházi Egyetem

2018. április 20.

A cél a piacorientált képzések beindítása és a szakemberhiány mérséklése. 

A Nyíregyházi Egyetem igyekszik szélesíteni megyei kapcsolatrendszerét, ennek keretében több együttműködési megállapodást is kötött az elmúlt időszakban: többek közt Mátészalka önkormányzatával is „frigyre léptek”. Szerdán délelőtt újabb partnerre talált a megyeszékhelyen működő felsőoktatási intézmény, mégpedig a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „személyében”.

Industry Day szakmai nyílt nap - Amerikai Nagykövetség

2018. április 17.

2018. április 24-én az Amerikai Nagykövetség „Industry Day” szakmai nyílt napot szervez. Az eseményen a nagykövetségi közbeszerzés folyamatát és feltételrendszerét, valamint a különböző szerződésformákat mutatják be.

Fodrász Mester Szakmai Tagozat 2018. évi első workshop rendezvénye

2018. április 11.

2018. 02.25-én a Szabolcs Kupa 2018 rendezvényen került megrendezésre a Fodrász Mester Szakmai Tagozat idei évi első szakmai programja. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint Lukovics György mesterfodrász meghívására a Professional Imperity Milano, és a Hair-Menik Akadémia képviselője, Homenik István tartottak előadásokat, bemutatókat.

Tisztelt Ügyfeleink!

2018. április 11.

 

Kamaránk 2018.04.21 napján

(SZOMBAT)

 

Technikai okok miatt ZÁRVA tart.

 

Megértésüket köszönjük!

Szakmaszerkezeti javaslatokat fogadott el a megyei fejlesztési és képzési bizottság

2018. március 28.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság március 20-i ülésén szavazta meg a 2019/2020-as tanévre vonatkozó szakmszerkezeti javaslatokat.

Az építőipari kivitelezési folyamat problémakörei - alapelvek, példák, esettanulmányok

2018. március 23.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Az építőipari kivitelezési folyamat problémakörei a TSZSZ tapasztalatain keresztül bemutatva” címmel tájékoztató előadást szervez, amelynek keretén belül érdekes és tanulságos esettanulmányokon és példákon keresztül kaphatnak tájékoztatást az érdeklődő vállalkozások a leggyakrabban előforduló építőipari kivitelezői problémákról. A Magyar Építész Kamara tagjai 0,5 kreditpontot kapnak a rendezvényen való részvételért.

Gyakorlati bemutató az Építészeti Mester Szakmai Tagozatnak

2018. március 14.

Az Austrotherm Hőszigetelőanyag Gyártó Kft. a Nyíregyházi Szakképzési Centrummal, a Nyíregyházi SZC Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi Szakgimnáziumával, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve szakmai elméleti és gyakorlati bemutatót szervezett az Építészeti Mester Szakmai Tagozat tagjai, valamint építőipari szakmákban tanulószerződéssel rendelkező vállalkozások számára.

Már beadhatók a GINOP 6.1.5-17 és 6.1.6-17 pályázatok!

2018. április 18.

Megjelent és 2018. március 20-tól a nagyvállalati, március 21-től a KKV-k pályázhatnak a munkavállalók  szakmai munkahelyi képzéseit támogató  felhívásra.

 

Rendelkezésre álló forrás:

 

KKV-k számára:  13 milliárd Ft,

Nagyvállalatok részére: 18,5 milliárd Ft keretösszeg.

 

Jól szerepeltek a megyebeli diákok

2018. április 11.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztériummal és a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal karöltve hirdeti és szervezi meg az iskolarendszerű, nappali tagozatos, végzős diákok részére a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), illetve az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV).

Szakmáztak a szakács gyakorlati oktatók

2018. április 11.

A  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkarán belül működő Szakács Mester Szakmai Tagozat - együttműködve a vendéglátóipari iskolák, és vendéglátó gazdálkodó szervezetekkel - szakmai továbbképzést tartott a NYSZC Sipkay Barna Középiskolában.

"MAGYAR KÉZMŰVES REMEK" - PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2018. április 4.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kétfordulós pályázatot hirdet

 

a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK”

elismerő cím elnyerésére

Megalakult a HR klub

2018. március 23.

Hosszas előkészületek és szervezés után márciusban megalakult a HR klub a kamarában. A klub célja, hogy a klubtagok számára egy olyan fórumot hozzon létre, ahol amellett, hogy fontos és aktuális témákról hallhatnak, egymás munkáját is segíthetik.

ENRICH in the USA - támogatás az amerikai piacra történő kijutáshoz

2018. március 13.

Az ENRICH in the USA hálózat (European Network of Research and Innovation Centres and Hubs, USA) célja, hogy az európai kutatásfejlesztés és innováció résztvevői számára amerikai együttműködési lehetőségeket biztosítson. A kezdeményezés elsősorban a tudományos és az innováció-alapú üzleti együttműködéseket támogatja rendezvények, üzleti utak, logisztikai és jogi támogatás, illetve irodai hely biztosítása által.

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség