Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Exportfinanszírozási konzultáció

2018. szeptember 17.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az EXIM-mel együttműködve exportfinanszírozási konzultációt szervez. A konzultáció célja, hogy hasznos és gyakorlati tudnivalókkal szolgáljon az exportáló vállalatok számára a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról.

Üzleti delegáció Törökországba

2018. szeptember 5.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata 2018. október 16-19. között üzleti delegációt szervez Törökországba (Trabzonba és Isztambulba).

Magyar-Hubei Befektetési és Kereskedelmi Fórum

2018. augusztus 22.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagozata ,,Magyar-Hubei Befektetési és Kereskedelmi Fórum’’ címmel konferenciát és B2B találkozót szervez. A rendezvény a Kína iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a magyar-kínai gazdasági kapcsolatokról, az együttműködési lehetőségekről magyar cégek számára, valamint a CCPIT (China Council for the Promotion of International Trade) tevékenységéről

Lengyel kovácsüzem megvételi lehetősége

2018. augusztus 14.

A budapesti Lengyel Nagykövetségről érkezett tájékoztatás szerint a Liberty Forging Europe ipari csoport működő kovácsüzemet kínál eladásra.

Üzleti delegáció - Egyesült Arab Emírségek

2018. július 17.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációt szervez az Egyesült Arab Emírségekbe 2018. november 5-9. között.

Brazília befektetési és üzleti környezete

2018. július 2.

Mellékelten olvasható Brazília befektetési és üzleti környezetéről készült, és a brazil nagykövetség által terjesztett hivatalos kiadvány.

Konzultáció a közel-keleti és észak-afrikai relációt érintő lehetőségekről

2018. június 12.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata (KKÉAT) konzultációt szervez a relációt érintő lehetőségekről, továbbá Őexc. Abdulhamid A. Al Mulla, Magyarországra akkreditált emírségeki nagykövet, és a külgazdasági attasék adnak tájékoztatást az Egyesült Arab Emírségek és Kuvait üzleti környezetéről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.

Konzultáció a németországi külgazdasági attasékkal

2018. június 7.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata konzultációt szervez, amelyet a németországi külgazdasági attasék részvételével tartanak. A rendezvényen előadások hangzanak el a német tartományok gazdasági aktualitásairól, majd a résztvevők konzultálhatnak a külgazdasági attasékkal.

Kubai cég keres magyar exportőröket

2018. szeptember 10.

A havannai külgazdasági iroda tájékoztatása szerint a kubai MAPRINTER cég keres magyar exportcégeket a portfoliójukban felsorolt termékek behozatalára.

"TourEXPO" Turisztikai Kiállítás és Vásár

2018. szeptember 3.

2018. október 16-18 között Ukrajnában, Lembergben 19. alkalommal kerül megrendezésre a „TourEXPO” Nemzetközi turisztikai és vendéglátóipari kiállítás és vásár

Konzultáció Afrikáról - Fókuszban Angola és Kenya

2018. augusztus 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata az angolai és kenyai nagykövettel konzultációs rendezvényt szervez Budapesten. Az eseményen Magyarország nagykövetei adnak tájékoztatást az afrikai országok, kiemelten Angola és Kenya iránt érdeklődő vállalkozások számára a gazdasági és üzleti környezetről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.

Német cég magyar építőipari partnert keres (mélyépítés)

2018. augusztus 14.

A Berlini Magyar Nagykövetség Külgazdasági Osztálya által továbbított megkeresés szerint a Pro Baltikum német vállalat keres megbízható magyar mélyépítési cégeket, különösen kábelcsatornák ásására, csővezetékek és száloptikai kábelek lefektetésére.

Türkmén-EU Partner- és Beruházási Fórum és Workshop

2018. július 12.

2018. szeptember 5-6-án, Bécsben kerül megrendezésre a Türkmén-EU Partner és Beruházási Fórum és Workshop. A rendezvény célja, hogy bemutassa a befektetési és üzleti lehetőégeket Türkmenisztánban.

Radványi Kézműves Vásár

2018. június 18.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Magyar-Szlovák Tagozat idén immár 15. alkalommal szervezi meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával a magyar népi kézművesek közös megjelenését a Radványi Vásáron.

EU SME Centre képzése - How to use WeChat to do business in China?

2018. június 8.

Az EU SME Centre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagoaztával közösen képzést szervez "How to use WeChat to do business in China?” címmel. Az ingyenes képzés célja a WeChat, mint üzletkötési platform bemutatása. Ez a fajta eladás lehetővé teszi az európai kkv-k közvetlen termékértékesítését a kínai ügyfeleknek.