Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

EU-s pályázati lehetőség ázsiai piacra lépést segítő üzleti missziókban való részvételre

2019. január 18.

Az Európai Bizottság szervezésében és finanszírozásával 2016-2020 között megvalósuló ’EU Business Avenues in South East Asia’ elnevezésű programsorozat 2019-ban is több üzleti missziót szervez a dél-kelet ázsiai térségbe, alkalmanként kb. 50 db európai uniós cég részvételével.

Felhívás az ENSZ-EU közbeszerzési fórumon való részvételre

2019. január 14.

Az EU-ENSZ Közbeszerzési Szemináriumot a New York-i Európai Közbeszerzési Fórum (EUPF) non-profit szervezet 2019-ben 16. alkalommal rendezi meg április 1-jén és 2-án New Yorkban. A program célja, hogy az ENSZ beszállítóvá válni kívánó cégek információt kapjanak a pályázati kiírásokról, tárgyaljanak az ENSZ szakosított szerveinek közbeszerzési illetékeseivel, meghallgathassák beszállítói igényeiket, valamint találkozhassanak olyan vállalatokkal, amelyek már rendelkeznek ENSZ beszállítói tapasztalattal.

Francia partnerkeresés - műanyagcsúszda-gyártó cégek /2018. december/

2018. december 11.

Magyarország Párizsi Nagykövetségtől érkezett tájékoztatás szerint a Sarl ATHALIA francia cég magyarországi műanyagcsúszda-gyártó cégeket keres.

Fókuszban a BREXIT

2018. november 21.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara "Fókuszban a BREXIT” címmel rendezvényt szervez.Az esemény a BREXIT tárgyalások alakulása, valamint a BREXIT következményei iránt érdeklődő és az arra való felkészülésre törekvő vállalkozások számára kíván tájékoztatást nyújtani.

dm START! Legyen a dm új beszállítója

2018. november 15.

A dm Kft. hazai vállalkozások támogatására termékpályázatot írt ki novemberben. A felhívásra a magyarországi piacon már fellelhető vagy röviddel bevezetés előtt álló termékekkel, márkákkal jelentkezhetnek magyar tulajdonú cégek, amelyek szépségápolási, háztartási-vegyi áru, és élelmiszeripari területeken egyedi, innovatív termékeket gyártanak. Pályázni 2019 januárjáig lehet, a kiválasztott termékek bekerülhetnek a dm polcaira.

 

Magyar-belorusz gazdasági fórum és üzletember-találkozó

2018. október 11.

A Magyar-Belorusz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság (KKB) 2018. november 5. és 7. között esedékes üléséhez kapcsolódóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-belorusz gazdasági fórumot és üzletember-találkozót szervez Fehéroroszországban, Minszkben.

Magyar-Német Üzleti Fórum

2018. október 10.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata üzleti fórumot szervez. A rendezvény a Németország iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt hasznos információkat.

Exportfinanszírozási konzultáció

2018. szeptember 17.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az EXIM-mel együttműködve exportfinanszírozási konzultációt szervez. A konzultáció célja, hogy hasznos és gyakorlati tudnivalókkal szolgáljon az exportáló vállalatok számára a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról.

Üzleti delegáció Tajvanra

2019. január 14.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. március 25. és 30. között üzleti delegációt szervez Tajvanra a ,,2019 Smart City Summit & Expo’’ rendezvényhez kapcsolódóan.

Kiállítások és vásárok Kanadában - 2019

2019. január 14.

Mellékelten olvasható a 2019-ben, Kanadában megrendezésre kerülő kiállítások és vásárok listája, szektorok szeinti bontásban.

Beszállító keresés (fűrészüzemek) - vasúti fa keresztalj

2018. november 22.

A Párizsi Nagykövetség külgazdasági irodájának tájékoztatása szerint a francia INDIANA WOOD SERVICE cég magyarországi beszállítót keres (tölgyfa fűrészüzemek).

Magyar-kazah üzleti fórum és üzletember találkozó

2018. november 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködve a Pénzügyminisztériummal és a Kazah-Magyar Üzleti Tanáccsal magyar-kazah üzleti fórumot és üzletember-találkozót szervez a kazah piac iránt érdeklődő vállalkozások számára.

Kamaránkba látogatott az iráni nagykövet

2018. november 9.

A közelmúltban kamaránkba látogatott Rajabi Yazdi Gholamali, az Iráni Iszlám Köztársaság magyarországi Nagykövete. A nagykövet és a Talebi Emran tanácsos első ízben tettek látogatást a szabolcsi megyeszékhelyen.

Osztrák Beszállítói Nap

2018. október 11.

Az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya együttműködve a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával Osztrák Beszállítói Napot szervez. A rendezvény előre kialakított időbeosztás alapján biztosít B2B tárgyalási lehetőséget a résztvevő osztrák cégekkel.

Üzleti delegáció Ororszországba

2018. szeptember 28.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozata üzleti delegációt szervez Permbe. Perm jelentős közigazgatási, ipari, tudományos és kulturális központja a régiónak. Diverzifikált gazdasági és közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, ami kulcsfontosságú Oroszország számára. A régió vezető iparágai: a gépipar, a vegyipar, illetve az üzemanyag- és a faipar. A kiutazás célja az aktuális piaci helyzet és az üzleti lehetőségek feltérképezése.