Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Industry Day szakmai nyílt nap - Amerikai Nagykövetség

2018. április 17.

2018. április 24-én az Amerikai Nagykövetség „Industry Day” szakmai nyílt napot szervez. Az eseményen a nagykövetségi közbeszerzés folyamatát és feltételrendszerét, valamint a különböző szerződésformákat mutatják be.

Sikeres piacra lépés Portugáliában

2018. március 12.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara "Sikeres piacra lépés Portugáliában" címmel rendezvényt szervez a Portugália és a portugál nyelvű országok iránt érdeklődő vállalkozások számára a gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-portugál kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról és az együttműködési lehetőségekről.

Magyar-Német Üzleti Fórum

2018. február 27.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozatának „Német exportorientált magyar vállalkozások gyakorlati tapasztalatai a munkaerőhiány kezelésében” címmel üzleti fórumot szervez.

Üzleti delegáció Vietnámba és Kambodzsába

2018. február 26.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációt szervez Vietnámba és Kambodzsába 2018. április 8-15. között. A kiutazó üzleti delegáció célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, a már meglévő üzleti kapcsolatok elmélyítése.

Nemzetközi szakvásár Milánóban - lakberendezés, design és lifestyle

2018. február 14.

2018. szeptember 14-17. között, Milánóban kerül megrendezésre a HOMI Nemzetközi szakvásár. A rendezvény a lakberendezés, design és lifestyle ágazatban működő vállalkozásoknak kínál megjelenési lehetőséget. A kiállítás kiváló eredményekkel zárt idén januárban: 1.463 kiállító 39 országból ès 82.300 látogató.

Építőipari Szakkiállítás – Malajzia

2018. február 1.

A MATRADE (Malaysian External Trade Development Corporation) a malajziai Külkereskedelmi és Ipari Minisztérium külkereskedelmi promóciót végző ügynöksége építőipari ágazatban működő vállalkozások figyelmébe ajánlja a Ecobuild Southeast Asia & International Construction Week elnevezésű rendezvényt.

Exportfinanszírozási képzés

2018. január 31.

A nagy sikerre való tekintettel a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ismételten megszervezi Exportfinanszírozási képzését az EXIM-mel együttműködve. A képzés célja, hogy hasznos és gyakorlati tudnivalókkal szolgáljon az exportáló vállalatok számára a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról.

MIHAS 2018 Nemzetközi Beszerzési Program

2018. január 23.

A MATRADE (Malaysian External Trade Development Corporation) a malajziai Külkereskedelmi és Ipari Minisztérium külkereskedelmi promóciót végző ügynöksége a magyar alapanyag- és végtermék-importőrök figyelmébe ajánlja a MIHAS 2018 Nemzetközi Beszerzési Program idei rendezvényét.

Magyar-Algériai Üzleti Fórum és üzletember-találkozó

2018. március 12.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata, az Algériai Kereskedelmi és Iparkamara delegációjának látogatása alkalmából Magyar-Algériai Üzleti Fórum címmel rendezvényt szervez Budapesten.

Fókuszban a külpiacok - MKIK külgazdasági évnyitó konferencia

2018. március 2.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara "Fókuszban a külpiacok"címmel külgazdasági évnyitó konferenciát szervez. A rendezvény célja, hogy iránymutatást adjon az aktuális globális gazdasági folyamatokról és az előttünk álló külgazdasági kihívásokról, valamint tájékoztatást nyújtson a külpiacok nyújtotta lehetőségekről mind a kezdő exportőrök, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalatok számára.

Felhívás magyar vállalatok számára az ENSZ-EU közbeszerzési fórumon való részvételre New Yorkban

2018. február 27.

2018. április 9-10-én 15. alkalommal kerül megrendezésre az EU országok vállalatai számára szervezett ENSZ közbeszerzési fórum (EUPF – European Procurement Forum) New Yorkban. Az esemény célja az ENSZ közbeszerzési kiírások megismertetése a potenciális pályázó vállalatokkal, ezzel segítve azok pályázati jelentkezését.

Tátra Expo

2018. február 26.

2018.04.27-29. között Poprádon kerül megrendezésre a Tatra Expo építészeti, lakás- és lakáskellék kiállítás. A rendezvény előző évekbeli látogatottsága megközelítette a 8000 főt. A vásár szevezőinek célja, hogy idén V4 méretűvé szélesítsék az expót, ezért a szlovák és a lengyel kiálíltókon kívül várják a magyar és cseh kiállítók jelentkezését is.

IDŐPONT VÁLTOZÁS! - Ausztrál külügyminiszteri találkozó

2018. február 14.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kerekasztal-megbeszélést szervez Julie Bishop, Ausztrália külügyminiszterének magyarországi látogatása alkalmábó.

Kerekasztal megbeszélés a Kayseri Iparkamara üzleti delegációjának képviselőivel

2018. január 31.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata kerekasztal megbeszélést szervez a Kayseri Iparkamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából. A rendezvényen a résztvevő vállalkozások tájékoztatást kapnak Kayseri tartomány üzleti lehetőségeiről, továbbá a szervezők lehetőséget biztosítanak kötetlen üzleti tárgyalások folytatására a török cégek képviselőivel.

40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz!

2018. január 31.

A projekt a Diaspora Start Up kiírás keretein belül valósul meg és azokat a Magyarországon élő és magyarországi lakcímmel rendelkező román állampolgárokat célozza meg, akik Romániában terveznek vállalkozást indítani.