Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamaránkba látogatott az iráni nagykövet

2018. november 9.

A közelmúltban kamaránkba látogatott Rajabi Yazdi Gholamali, az Iráni Iszlám Köztársaság magyarországi Nagykövete. A nagykövet és a Talebi Emran tanácsos első ízben tettek látogatást a szabolcsi megyeszékhelyen.

Osztrák Beszállítói Nap

2018. október 11.

Az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya együttműködve a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával Osztrák Beszállítói Napot szervez. A rendezvény előre kialakított időbeosztás alapján biztosít B2B tárgyalási lehetőséget a résztvevő osztrák cégekkel.

Üzleti delegáció Ororszországba

2018. szeptember 28.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozata üzleti delegációt szervez Permbe. Perm jelentős közigazgatási, ipari, tudományos és kulturális központja a régiónak. Diverzifikált gazdasági és közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, ami kulcsfontosságú Oroszország számára. A régió vezető iparágai: a gépipar, a vegyipar, illetve az üzemanyag- és a faipar. A kiutazás célja az aktuális piaci helyzet és az üzleti lehetőségek feltérképezése.

Kubai cég keres magyar exportőröket

2018. szeptember 10.

A havannai külgazdasági iroda tájékoztatása szerint a kubai MAPRINTER cég keres magyar exportcégeket a portfoliójukban felsorolt termékek behozatalára.

"TourEXPO" Turisztikai Kiállítás és Vásár

2018. szeptember 3.

2018. október 16-18 között Ukrajnában, Lembergben 19. alkalommal kerül megrendezésre a „TourEXPO” Nemzetközi turisztikai és vendéglátóipari kiállítás és vásár

Konzultáció Afrikáról - Fókuszban Angola és Kenya

2018. augusztus 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata az angolai és kenyai nagykövettel konzultációs rendezvényt szervez Budapesten. Az eseményen Magyarország nagykövetei adnak tájékoztatást az afrikai országok, kiemelten Angola és Kenya iránt érdeklődő vállalkozások számára a gazdasági és üzleti környezetről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.

Német cég magyar építőipari partnert keres (mélyépítés)

2018. augusztus 14.

A Berlini Magyar Nagykövetség Külgazdasági Osztálya által továbbított megkeresés szerint a Pro Baltikum német vállalat keres megbízható magyar mélyépítési cégeket, különösen kábelcsatornák ásására, csővezetékek és száloptikai kábelek lefektetésére.

Türkmén-EU Partner- és Beruházási Fórum és Workshop

2018. július 12.

2018. szeptember 5-6-án, Bécsben kerül megrendezésre a Türkmén-EU Partner és Beruházási Fórum és Workshop. A rendezvény célja, hogy bemutassa a befektetési és üzleti lehetőégeket Türkmenisztánban.

Magyar-belorusz gazdasági fórum és üzletember-találkozó

2018. október 11.

A Magyar-Belorusz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság (KKB) 2018. november 5. és 7. között esedékes üléséhez kapcsolódóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-belorusz gazdasági fórumot és üzletember-találkozót szervez Fehéroroszországban, Minszkben.

Magyar-Német Üzleti Fórum

2018. október 10.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata üzleti fórumot szervez. A rendezvény a Németország iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt hasznos információkat.

Exportfinanszírozási konzultáció

2018. szeptember 17.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az EXIM-mel együttműködve exportfinanszírozási konzultációt szervez. A konzultáció célja, hogy hasznos és gyakorlati tudnivalókkal szolgáljon az exportáló vállalatok számára a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról.

Üzleti delegáció Törökországba

2018. szeptember 5.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata 2018. október 16-19. között üzleti delegációt szervez Törökországba (Trabzonba és Isztambulba).

Magyar-Hubei Befektetési és Kereskedelmi Fórum

2018. augusztus 22.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagozata ,,Magyar-Hubei Befektetési és Kereskedelmi Fórum’’ címmel konferenciát és B2B találkozót szervez. A rendezvény a Kína iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a magyar-kínai gazdasági kapcsolatokról, az együttműködési lehetőségekről magyar cégek számára, valamint a CCPIT (China Council for the Promotion of International Trade) tevékenységéről

Lengyel kovácsüzem megvételi lehetősége

2018. augusztus 14.

A budapesti Lengyel Nagykövetségről érkezett tájékoztatás szerint a Liberty Forging Europe ipari csoport működő kovácsüzemet kínál eladásra.

Üzleti delegáció - Egyesült Arab Emírségek

2018. július 17.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációt szervez az Egyesült Arab Emírségekbe 2018. november 5-9. között.