Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Francia luxuscikket gyártó vállalat alvállalkozót keres – Könnyűipar

2019. március 25.

Egy luxuscikkeket gyártó francia cég potenciális alvállalkozót keres Magyarországon.

BREXIT információk

2019. március 12.

Módosult a német csomagolási törvény - Csomagolóipari ágazat

2019. február 19.

Ezúton tájékoztatjuk az érintett vállalkozásokat, hogy a német csomagolási törvény (Verpackungsgesetz – VerpackG) módosításra került és 2019. január 1-el hatályba léptek a változtatások, melyek minden csomagolóanyag gyártóra és forgalmazóra vonatkoznak, akik Németországban forgalmaznak termékeket.

Üzleti delegáció Németországba

2019. február 15.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata üzleti delegációt szervez Németországba a Hannover Messe kiállításra. Németország Magyarország legfontosabb kereskedelmi partnere, a kétoldalú áruforgalom 2017-ben megközelítette a 53 milliárd eurót.

Törökországi beszállítói vásárok

2019. február 1.

Törökország budapesti nagykövetsége közzétette a 2019. első negyedévében, Törökországban megrendezésre kerülő beszálíltói vásárok listáját. Az érdeklődő cégek képviselőinek (cégenként maximum 1 fő) szállását és a helyi transzfer költségeit a török kormány finanszírozza.

Üzleti delegáció Tajvanra

2019. január 14.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. március 25. és 30. között üzleti delegációt szervez Tajvanra a ,,2019 Smart City Summit & Expo’’ rendezvényhez kapcsolódóan.

Kiállítások és vásárok Kanadában - 2019

2019. január 14.

Mellékelten olvasható a 2019-ben, Kanadában megrendezésre kerülő kiállítások és vásárok listája, szektorok szeinti bontásban.

Beszállító keresés (fűrészüzemek) - vasúti fa keresztalj

2018. november 22.

A Párizsi Nagykövetség külgazdasági irodájának tájékoztatása szerint a francia INDIANA WOOD SERVICE cég magyarországi beszállítót keres (tölgyfa fűrészüzemek).

Portugália - az üzleti lehetőségek kapuja

2019. március 21.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) "Portugália – az üzleti lehetőségek kapuja" címmel workshop-ot és konzultációt szervez a Portugália és a portugál nyelvű országok iránt érdeklődő vállalkozások számára.

Kóser zöldség- és gyümölcs exportlehetőség Izraelbe

2019. február 21.

Az izraeli Haim Paskovich & Sons Ltd. magyar fagyasztott zöldség- és gyümölcs beszállítót keres összesen 3400 tonna éves mennyiségre. A termékek a legmagasabb kóser minősítést kell, hogy megkapják.

Konzultáció a török gazdaság helyzetéről és üzleti lehetőségekről

2019. február 18.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata konzultációt szervez a török gazdaság helyzetéről és üzleti lehetőségekről. A programon részt vesz Mátis Viktor Magyarország ankarai nagykövete, valamint Hendrich Balázs isztambuli főkonzul.

Szakmai út Németországba

2019. február 15.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szakmai utat szervez Németországba, a berlini székhelyű energiewaechter GmbH-val együttműködésben vállalatvezetők, energetikusok,valamint illetékes szakmai szervezetek képviselői számára.

EU-s pályázati lehetőség ázsiai piacra lépést segítő üzleti missziókban való részvételre

2019. január 18.

Az Európai Bizottság szervezésében és finanszírozásával 2016-2020 között megvalósuló ’EU Business Avenues in South East Asia’ elnevezésű programsorozat 2019-ban is több üzleti missziót szervez a dél-kelet ázsiai térségbe, alkalmanként kb. 50 db európai uniós cég részvételével.

Felhívás az ENSZ-EU közbeszerzési fórumon való részvételre

2019. január 14.

Az EU-ENSZ Közbeszerzési Szemináriumot a New York-i Európai Közbeszerzési Fórum (EUPF) non-profit szervezet 2019-ben 16. alkalommal rendezi meg április 1-jén és 2-án New Yorkban. A program célja, hogy az ENSZ beszállítóvá válni kívánó cégek információt kapjanak a pályázati kiírásokról, tárgyaljanak az ENSZ szakosított szerveinek közbeszerzési illetékeseivel, meghallgathassák beszállítói igényeiket, valamint találkozhassanak olyan vállalatokkal, amelyek már rendelkeznek ENSZ beszállítói tapasztalattal.

Francia partnerkeresés - műanyagcsúszda-gyártó cégek /2018. december/

2018. december 11.

Magyarország Párizsi Nagykövetségtől érkezett tájékoztatás szerint a Sarl ATHALIA francia cég magyarországi műanyagcsúszda-gyártó cégeket keres.