Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Radványi Kézműves Vásár

2018. június 18.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Magyar-Szlovák Tagozat idén immár 15. alkalommal szervezi meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával a magyar népi kézművesek közös megjelenését a Radványi Vásáron.

EU SME Centre képzése - How to use WeChat to do business in China?

2018. június 8.

Az EU SME Centre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagoaztával közösen képzést szervez "How to use WeChat to do business in China?” címmel. Az ingyenes képzés célja a WeChat, mint üzletkötési platform bemutatása. Ez a fajta eladás lehetővé teszi az európai kkv-k közvetlen termékértékesítését a kínai ügyfeleknek.

B2B találkozó malajziai exportőrökkel

2018. június 7.

A Budapesti Malajziai Nagykövetség Kereskedelmi Kirendeltsége (MATRADE) B2B találkozót szervez malajziai exportőrökkel. A Malajziából érkező cégek elsősorban az élelmiszer, orvostechnikai eszközgyártók és autóipari szegmenseket képviselik.

Üzleti lehetőségek Moldovában

2018. június 1.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Moldovai Köztársaság Nagykövetségével közösen tájékoztató szemináriumot szervez „Üzleti lehetőségek Moldovában” címmel. A rendezvény a moldovai piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a bilaterális gazdasági kapcsolatok alakulásáról, az együttműködés fejlesztésének lehetőségeiről,valamint a piacra lépéshez szükséges tudnivalókról.

EUROCHAMBERS - Álláslehetőség

2018. május 8.

Mellékelten olvasható a EUROCHAMBERS felhívása, amelyben a Turkey EU Business Dialogue (TEBD) projekthez keresnek munkatársakat határozott időtartamra.

Kingfisher Beszállítói Konferencia

2018. április 25.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház, a Kingfisher Group és az MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat Kft. aradi irodája Kingfisher Beszállítói Konferenciát és B2B találkozót szervez Budapesten, ezzel lehetőséget biztosítva a Kingfisher Group képviselőivel való négyszemközti tárgyalásokra.

Industry Day szakmai nyílt nap - Amerikai Nagykövetség

2018. április 17.

2018. április 24-én az Amerikai Nagykövetség „Industry Day” szakmai nyílt napot szervez. Az eseményen a nagykövetségi közbeszerzés folyamatát és feltételrendszerét, valamint a különböző szerződésformákat mutatják be.

Sikeres piacra lépés Portugáliában

2018. március 12.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara "Sikeres piacra lépés Portugáliában" címmel rendezvényt szervez a Portugália és a portugál nyelvű országok iránt érdeklődő vállalkozások számára a gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-portugál kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról és az együttműködési lehetőségekről.

Konzultáció a közel-keleti és észak-afrikai relációt érintő lehetőségekről

2018. június 12.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata (KKÉAT) konzultációt szervez a relációt érintő lehetőségekről, továbbá Őexc. Abdulhamid A. Al Mulla, Magyarországra akkreditált emírségeki nagykövet, és a külgazdasági attasék adnak tájékoztatást az Egyesült Arab Emírségek és Kuvait üzleti környezetéről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.

Konzultáció a németországi külgazdasági attasékkal

2018. június 7.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata konzultációt szervez, amelyet a németországi külgazdasági attasék részvételével tartanak. A rendezvényen előadások hangzanak el a német tartományok gazdasági aktualitásairól, majd a résztvevők konzultálhatnak a külgazdasági attasékkal.

Külkereskedelmi árukárok, áruhiányok, sérülések vizsgálata, minőségellenőrzés

2018. június 4.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezeti egységei között évtizedeken át működött a független és semleges Kárbiztosok Testülete, amely klasszikus kamarai tevékenység keretében töltött be független kárszakértői, kárbiztosi és kárrendezői szerepet a külföldi biztosító intézetek megbízásából.

Üzleti delegáció Montenegróba

2018. május 11.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata 2018. június 19-21. között üzleti delegációt szervez Montenegróba. A nyugat-balkáni országok közül Montenegró az egyik legvonzóbb befektetési célpont a befektető-barát üzleti környezetnek köszönhetően. A kiutazó üzleti delegáció célja az országok vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, új üzleti kapcsolatok kialakítása.

Magyar-Afrikai Üzleti Szeminárium

2018. május 3.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata (AT)  Magyar-Afrikai Üzleti Szemináriumot szervez. Az esemény keretében bemutatásra kerülnek a relációt érintő lehetőségek, továbbá a Magyarországon tartózkodó afrikai országok nagykövetei adnak tájékoztatást Nigéria, Angola és Dél-Afrika gazdasági és üzleti környezetről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.

 

EUREKA új német-magyar innovációs pályázat vállalkozásoknak

2018. április 23.

A nemzetközi EUREKA program részeként megjelent a 2018. évi, mintegy 750 millió forintos keretösszeggel meghirdetett, közös német-magyar pályázat. Az EUREKA-program az EUREKA-tagállamok közös programjaként az innovatív vállalkozások nemzetközi együttműködésben megvalósuló projektjeit támogatja, melynek része a német-magyar bilaterális együttműködés is.

Magyar-Algériai Üzleti Fórum és üzletember-találkozó

2018. március 12.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata, az Algériai Kereskedelmi és Iparkamara delegációjának látogatása alkalmából Magyar-Algériai Üzleti Fórum címmel rendezvényt szervez Budapesten.