Üdvözöljük a

Kínai delegáció a kamarában | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kínai delegáció a kamarában

2019. július 3.

Nagyné Varga Katalin főtitkár fogadta tegnap kamaránkban a Heilongjiang Kereskedelmi Kamara és Heilongjiang tartomány külgazdasági ügyekért felelős képviselőit. A delegáció a megyei önkormányzat vendégeként érkezett Nyíregyházára.

A delegáció tagjai rövid áttekintést kaptak a megye gazdasági helyzetéről, valamint a kiemelkedő ágazatokról. Megismerhették a hazai – ezen belül – a megyei kamarai feladatokat és azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel a kamara a vállalkozások működését kívánja segíteni.

A vendégek is bemutatták a kínai kamarai rendszer működését és beszéltek a már hagyományosnak számító Harbin-i Kiállításról és Vásárról, amely 2020-ban júniusban kerül megrendezésre és amelyre szeretettel várják a megyei érdeklődő vállalkozásokat.

Tagadhatatlan, hogy nagy a fizikai távolság a két terület között, de mindkét fél reményét fejezte ki arra vonatkozóan, hogy a mostani szermélyes kapcsolatfelvétel hozzájárulhat e fizikai távolság áthidalásához és közelebb tudja hozni a két megye / tartomány vállalkozásait egymáshoz.