Üdvözöljük a

MIHAS 2018 Nemzetközi Beszerzési Program | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

MIHAS 2018 Nemzetközi Beszerzési Program

2018. január 23.

A MATRADE (Malaysian External Trade Development Corporation) a malajziai Külkereskedelmi és Ipari Minisztérium külkereskedelmi promóciót végző ügynöksége a magyar alapanyag- és végtermék-importőrök figyelmébe ajánlja a MIHAS 2018 Nemzetközi Beszerzési Program idei rendezvényét.

A program kiváló lehetőség az élelmiszer és kozmetikai alapanyag illetve késztermék beszerzési források felkutatására hazai importőrök számára a MATRADE támogatásával.

 

A magyarországi importőröknek cégenként 3 éj/4 nap szállást (cégenként 1 szoba maximum 2 fő részére reggelivel), reptéri transzfert, a programokra napi shuttle szolgáltatást, a programok során ebédet, üzleti találkozók szervezését és szükség esetén a B2B találkozókra angol nyelvű tolmácsot biztosít a MATRADE.

 

A rendezvény időpontja: 2018. április 2-5.

A rendezvény helyszíne: Kuala Lumpur, Malajzia

 

A lehetőség iránt érdeklődő importőr vállalkozások 2018. február 25-ig jelentkezhetnek a MATRADE budapesti irodájánál a mellékelt regisztrációs nap kitöltésével. A részletes program szintén mellékelten megtalálható.

 

Bővebb információ a MATRADE budapesti irodájának munkatársától, Nyerges Csillától kérhető a +36 1 461 0290-es telefonszámon vagy a budapest.csilla@matrade.gov.my e-mail címen.