Üdvözöljük a

Szlovén fémipari vállalkozás magyar partnert keres | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szlovén fémipari vállalkozás magyar partnert keres

2017. november 13.

A szlovén ROTIS cég magyar partnereket keres komoly együttműködési (bérgyártás) szándékkal. A cég nagy teljesítményű munkagépek (alagút fúrók, daruk, kotrók, stb…) forgószerkezeteihez gyárt forgócsapágy gyűrűket, fogaskerekeket,  korszerű és nagy teljesítményű CNC esztergagépeket. A gyártás jelenleg Kínában folyik, ám a kb. 2 millió euró/év értékű bérgyártást szeretnék visszahozni Európába, erre Magyarországot megfelelőnek ítélik.

A partner feladata az alábbi lenne:

  • kezdetben kb. 150.000 euró/hó értékű bérgyártást képzelnek el;
  • főleg forgócsapágy gyűrűkre van szükség, ezek végső átmérője 400 – 2000 mm között mozog. Olyan vertikális CNC esztergagépekre van igazán szükségük, amelyek átmérője 1 - 2 méter, vagy még nagyobb – mivel nagyon nagy darabok megmunkálására van szükség. Általában az együttműködő gyártópartnert ők kötik össze a beszállítójukkal, hogy minél jobb anyagbeszerzési árat lehessen elérni
  • az együttműködés több tudásátviteli folyamatból áll:
    • első éven a partner csak a gyűrűk előkezelését végezné
    • a második évben már a kész gyűrűt vitelezné ki
    • a harmadik évtől, ha minden rendben ment, akkor már a furatokat és az edzést is a magyar partner végezné, majd következő lépésként az összeszerelést is, először az egyszerűbb csapágyaknál, majd a bonyolultabbaknál is.

A cég honlapja: http://www.rotis-lj.si/company.html

 

Amennyiben a fenti leírt együttműködési lehetőség felkeltette érdeklődését kérjük, hogy jelentkezzen a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkatársánál Verger Renátánál a verger.renata@zmkik.hu e-mail címen vagy a 06 92 550 515-ös, illetve a 30 703 5185-ös telefonszámokon.

 

A ROTIS képviselője mindenképpen el akar látogatni a kiválasztott cég(ek)hez, hogy a továbbiakat személyesen egyeztessék. A céggel angol (esetleg német) nyelven lehet kommunikálni.

Jelentkezési határidő: 2017.november 17.