Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

IDÉN IS LESZ KUTATÓK ÉJSZAKÁJA 2016.SZEPTEMBER 30 – án!

2016. szeptember 19.

A Szabolcs – Szatmár - Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs céllal először csatlakozik a nyíregyházi Kutatók Éjszakája szervezőinek kezdeményezéséhez.

Üzemlátogatás

A "Dönts jól, a jövőd a tét!" Pályaválasztási Kiállításhoz kapcsolódó üzemlátogatásunkon a nyírteleki általános iskolások látogattak a 4S 2000 Kft.-hez.

Üzemlátogatás

A 'Dönts jól a jövőd a tét!" Pályaválasztási Kiállításhoz kapcsolódó üzemlátogatásunkon a Napkori Jósika Általános Iskola siákjai látogattak a 4S 2000 kft.-hez.

Üzemlátogatás

A "Dönts jól, a jövőd a tét!" Pályaválasztási Kiállításhoz kapcsolódó üzemlátogatás sorozatunkon a nyíregyházi Móricz iskola diákjai látogattak a 4S 2000 kft.-ez, ahol a gépiforgácsoló, CNC esztergályos szakmákat Csizmarik János technológus mutatta be.

Üzemlátogatás

A "Dönts jól, a jövőd a tét!" Pályaválasztási Kiállításhoz kapcsolódó üzemlátogatásunkon a Fru-Fru Szépségszalonba látogattak el a nyírteleki általános iskola diákjai, ahol Lukovics György mesterfodrász a szakma szépségeivel ismertette meg a tanulókat.

Üzemlátogatás Fehérgyarmaton

A Fipkersz Kft fehérgyarmati telephelyén a fémipari szakmákkal ismerkedtek meg a tunyogmatolcsi, a kisari és a fehérgyarmati fiatalok.

„Mi a pálya?”

2014. szeptember 25.

Szeptember 15. és 22 között került megrendezésre a „Mi a pálya?” elnevezésű pályaválasztási program.

Nyári tábor

A nyári időszakban a tavaly már megkezdett, és sikerrel zárult Pályaválasztást Segítő Nyári Tábor akciónkat folytattuk.

Üzemlátogatás

A "Dönts jól, a jövőd a tét!" Pályaválasztási Kiállításhoz kapcsolódó üzemlátogatásunkon a Jász-Plasztik nyíregyházi üzemébe látogattak a nyírpazonyi általános iskola diákjai. Sajnos az üzemben nem volt szabad fotózni, a képek a munkavédelmi oktatáson készültek.

Üzemlátogatás

A "Dönts jól, a jövőd a tét!" Pályaválasztási Kiállításhoz kapcsolódó üzemlátogatásunkon a Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft.-hez látogattak a nyíregyházi Petőfi Tagiskola diákjai.

Üzemlátogatás

A "Dönts jól, a jövőd a tét!" Pályaválasztási Kiállításhoz kapcsolódó üzemlátogatásunkon a nagycserkeszi iskolások ismerkedtek meg a "fémes" szakmákkal a 4 S 2000 kft.-nél.

Tanműhely látogatás

A "Dönts jól, a jövőd a tét!" Pályaválasztási Kiállításhoz kapcsolódó tanműhely látogatáson a Bencs iskola tanárai és diákjai szinte show elemekkel mutatták be szakmáikat.

Pályaválasztási kiállítás

2014. október 20.

A megyei Munkaügyi Hivatal megrendezésében október 15.-16. között megvalósuló „Dönts jól, a jövőd a tét!” Pályaválasztási Kiállítás idén a Kamaránk együttműködésével került megrendezésre. 

Üzemlátogatás Kisvárdán

A kisvárdai Vulkán üzemeit látogatták meg az anarcsi iskola nyolcadik osztályos diákjai.

Gasztronómiai rendezvény

2014. szeptember 22.

Tirpák népi ételek bemutatásával, kóstolási lehetőségével, a vendéglátóhelyek kínálatában megjelenő tirpák ételek megismertetésével bővíthették tudásukat a felszolgáló, szakács, vendéglátó tanulók a Nyíregyházán megrendezett gasztronómiai rendezvényen.