Üdvözöljük a

Bolognai szépségtúra | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
141516181920
21222324252627
28293031   

Bolognai szépségtúra

Szerző: Dávidáné Krómer Beáta | 2019. március 28.

Március 16-án Bolognában , a Cosmoprof kiállításon járt a kozmetikus mester tagozat. 2900 kiállító, 27 pavilonban mutatta be termékeit. Csaknem a fele a kiállítóknak kozmetikai vonatkozású volt. 

Nagyon sok új terméket, gépet, eljárást mutattak be. Egyre inkább előtérbe kerül a „green” technológia, amely bio és natúr termékekkel, eldobható és lebomló csomagoló anyagokkal mutatkozott be.

 

Nagy hangsúlyt kaptak az anti-aging (öregedést késleltető) anyagok ampullák, szérumok formájában, de teljes kezelés sorozatot is láthattunk. Ehhez kapcsolódnak azok a gépek, amelyek segítik ezeknek az anyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe való bejuttatását, mezoterápia, fényterápia, egészarcot lefedő izomstimuláló gép formájában. Újdonságnak számít a gép nélküli mezoterápia, mely elsősorban a Távol-keleti országok (Korea, Kína, Japán) standjain volt látható. A krémeket felkenve apró tűszúrásszerű érzést érezhettünk. Ezek a láthatatlan mikrotűk arcmosással távolíthatóak el a bőrből, csökkentik a ráncok mélységét, hatóanyagot juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe gép használat nélkül.

 

A dekor kozmetikumokat forgalmazó cégek óriási kínálattal kápráztatták el a látogatókat. Minden ilyen jellegű standnál smink bemutatókat lehetett látni és bárki kipróbálhatta a termékeiket. Az otthoni bőrápolás is nagyon sok alternatívát vonultatott fel. A kozmetikából távozó vendéget az általunk használt termékek minden napos alkalmazásra való, mintegy folyamatos karbantartást biztosító változatával engedjük el. Ezt szinte mindegyik termékcsaládra kifejlesztették és csak kozmetikus által juthat hozzá a vendég. A standok nagyon színvonalasak és igényesek voltak, rengeteg zöld növénnyel díszítve.

 

Sok termék még nem kapható Magyarországon sem és más országokban sem, ők disztribútorokat, forgalmazókat kerestek. A szalonbútorok az olasz igényességet és a luxust ötvözték. Sok ötletet, tapasztalatot és élményt gyűjtöttünk ezen a tartalmas hétvégén.

 

Dávidáné Krómer Beáta, a kozmetikus mester tagozat vezetője

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség