Üdvözöljük a

Építőipari szakmai napon vehettek részt az Építészeti Mester Szakmai Tagozat tagjai | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
141516181920
21222324252627
28293031   

Építőipari szakmai napon vehettek részt az Építészeti Mester Szakmai Tagozat tagjai

Szerző: Sarkadi Zsolt | 2018. február 2.

A kamara keretén belül működő Építészeti Mester Szakmai Tagozat 2017. november 22-én alakult meg és 2018. február 02-án már az eslő szakmai napon vehettek részt a tagozatba belépett mesterek és gyakorlati oktatók. 

A szakmai rendezvény a kamara szervezésében zajlott le a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Inczédy György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma dízstermében, ahol a tagozat tagjai mellett több iskola építőipari szakmát tanuló diákja is végighallgatta a szakmai tartalmú előadásokat. A tagozat első szakmai napján elsősorban az ács és tetőfedő szakmával fogalkozó szakemberek csemegézhettek a hasznosabbnál hasznosabb információk közül, hiszen az eseményen a Bramac Kft., a Fakro Magyarország Kft., a Creaton SEE Kft., a Prefa Hungária Kft. és a Rockwool Hungary Kft. képviseltette magát. 

A rendezvény elején Nagyné Varga Katalin, a kamara főtitkára és Garai Zoltán, a szakmai tagozat elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd Tóth János, a Fakro Magyarország Kft. kereskedelmi képviselője kezdte meg az előadások sorát a cég, valamint cégük termékeinek bemutatásával. Ezután Szabó Róbert, a Creaton SEE Kft. képviselője engedett bepillantást a palatetők világába, prezentációja a szálcement palával készült tetők tervezési és kivitelezési megoldásaival foglalkozott. 

Wittmann Csaba a Prefa Hungária Kft. szaktanácsadója az alumínium lemezfedések tervezési, kivitelezési sajátosságait mutatta be, majd a Rockwool Hungary Kft. képviselője, Lestyán Mária tért ki a szigetelések tervezésére, valamint a szigetelések kialakítására vonatkozó jogszabályi előírásokra. Viniczai Róbert, a Bramac Kft. alkalmazástechnikai vezetője a cég tetőrendszer megoldásait mutatta be az érdeklődőknek.  

A szakmai program végén a résztvevők szakmai kvízversenyen vehettek részt, ahol a megjelent cégek által felajánlott értékes ajándékok találtak gazdára. A szakmai program után a résztvevők kötetlen beszélgetés keretében ismerkedhettek meg a cégek képviselőivel és termékeivel. 

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség