Üdvözöljük a

Fodrász Mester Szakmai Tagozat 2018. évi első workshop rendezvénye | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
141516181920
21222324252627
28293031   

Fodrász Mester Szakmai Tagozat 2018. évi első workshop rendezvénye

Szerző: Sütő Péter | 2018. április 11.

2018. 02.25-én a Szabolcs Kupa 2018 rendezvényen került megrendezésre a Fodrász Mester Szakmai Tagozat idei évi első szakmai programja. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint Lukovics György mesterfodrász meghívására a Professional Imperity Milano, és a Hair-Menik Akadémia képviselője, Homenik István tartottak előadásokat, bemutatókat.

Miben rejlik az Imperity titka…!?

 

Az Imperity hazai célja, hogy Magyarország legolcsóbb olyan fodrászati márkája legyen, ami termékminőségben felveszi a versenyt a nagy múltú brandekkel, de az olcsó / megfizethető ár ellenére rendelkezik professzionális fodrászati szolgáltatásokkal, mint pl. oktatási- és képviseleti rendszer. Hazai szinten szeretnék, ha minden fodrásztanuló már diákévei alatt találkozna az Imperity-vel, mint a nagy márkák melletti lehetséges kedvező alternatívával. A cég képviselője Pál István mesterfodrász tartott látványos kontybemutatót a workshop érdeklődői számára.

 

Homenik István, a Hair-Menik Akadémia képviselője

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és Lukovics György aranykoszorús mesterfodrász meghívására tisztelte meg workshop rendezvényünket Homenik István mesterfodrász. A zsűriben betöltött szerepe mellett a rendezvényen hajvágó oktatást tartott, Sassoon assimetric témában, ami egy szalonképes, trendi használható formavilág. Célja olyan hajvágás bemutatása babafejen, melyet a fodrászok használni tudnak a mindennapokban. A forma kialakítása lépésről-lépésre került bemutatásra az érdeklődők számára. Mindezek mellett szó esett a Hair-Menik akadémiáról, marketingről, üzletvezetésről és nem utolsó sorban a tanulók gyakorlati képzéséről is. A fodrász workshop szakmai programjai minden résztvevő számára kínáltak újdonságokat, mind a vágástechnika, mind az anyaghasználat és az új trendek terén is.

 

Amennyiben az érdeklődők részéről felmerül új téma vagy ötlet, szívesen várjuk javaslataikat a következő e-mail címen: szondy.judit@szabkam.hu.

 

Ha felkeltette érdeklődését a szakmai tagozat munkája, és szeretne csatlakozni a tagozathoz, a részletekkel kapcsolatban keresse Szondy-Kovács Juditot a szondy.judit@szabkam.hu e-mail címen vagy a 06 30 206-2098-as telefonszámon.

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség