Üdvözöljük a

Gyárlátogatáson vett részt az Építészeti Mester Szakmai Tagozat | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
141516181920
21222324252627
28293031   

Gyárlátogatáson vett részt az Építészeti Mester Szakmai Tagozat

Szerző: Sarkadi Zsolt | 2019. február 26.

A bócsai Poli-Farbe festékgyárban látták vendégül a mester szakmai tagozat tagjait.

A megyei kereskedelmi és iparkamara üzemlátogatást szervezett a bócsai Poli-Farbe festékgyárba, ahol a tagozat tagjait Szabó Antal, a Poli-Farbe Kft. ügyvezetője üdvözölte. Köszöntőjében röviden bemutatta a vállalkozást, ismertette termékeit és jövőbeni elképzeléseiket is. Az üzemlátogatás során a résztvevők tulajdonképpen a festékgyártás minden pillanatába betekinthettek, így az új anyagok, színek fejlesztésétől egészen a raktározásig végigkísérhették a festékek útját.

Ahogyan azt Garai Zoltán, a tagozat elnöke kihangsúlyozta, köszönet illeti a kamarát a program megszervezéséért, hiszen az építőiparban dolgozó vállalkozók ritkán juthatnak el egy-egy olyan üzembe, ahol azoknak a termékeknek az előállításával ismerkedhetnek meg, melyeket munkájuk során nap mint nap alkalmaznak is. Véleménye szerint a meglátogatott gyár számára is fontos, hogy testközelből lássák az építőipari kivitelezésben dolgozók a gyártás folyamatát, hiszen így nagyobb bizalommal fordulnak az adott cég által gyártott termékekhez. Hozzátette, hogy a Poli-Farbe Kft. nagyszerű vendéglátónak bizonyult, hiszen amellett, hogy szakmailag is rendkívül hasznos volt a nap, a tagozat minden tagja jól érezte magát a már-már családias hangulatú gyár megtekintése során.

A látogatás alkalmával a szakemberek nemcsak a festékek, hanem a cég egyéb termékeinek, a ragasztóknak, hígítóknak, lazúroknak a gyártási folyamataival is megismerkedhettek. A rendkívül profi módon megszervezett, kellemes hangulatú üzemlátogatás végén a résztvevők ajándékcsomagot kaptak.

A tagozat következő eseménye áprilisban lesz, amikor a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításra látogatnak majd el a tagozat tagjai, ahol reményeik szerint számos építőipart érintő érdekességgel, újdonsággal találkozhatnak majd.

 

A tagozat a továbbra is várja az építőipari szakmák valamelyikében mesteri címmel rendelkező vállalkozók, illetve építőipari szakmákban oktató szakoktatók, gyakorlati oktatók jelentkezését. Ezzel kapcsolatban érdeklődni Sarkadi Zsoltnál lehet a 06 30 866-177-es telefonszámon vagy a sarkadi.zsolt@szabkam.hu e-mail címen.

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség