Üdvözöljük a

Győri vendégszeretetben volt részük a szabolcsi vállalkozóknak | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
141516181920
21222324252627
28293031   

Győri vendégszeretetben volt részük a szabolcsi vállalkozóknak

Szerző: Nagyné Varga Katalin | 2017. szeptember 6.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyéből szeptember 24-én 16 fős vállalkozói delegációval Győr-Moson-Sopron megyében tettünk látogatást a helyi kamara ipari tagozatának meghívására.

A résztvevőket fogadta a megyei kamara elnöke, titkára valamint az ipari tagozat elnöke. Vendéglátóink bemutatták kamarájuk működését, felhívták figyelmünket az alkalmazott jó gyakorlatokra és kitértek azokra a tapasztalatokra is, melyeket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától vettek át és adaptáltak (pl. Plato program).

 

 

A kétnapos szakmai program során többek között meglátogattuk a Harrer Csokoládéműhelyt, ahol betekintést kaptunk a csokoládégyártás rejtelmeibe.

A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda mennyei süteményekkel, tortákkal, fagylalttal, kávé- és teaspecialitásokkal, és nem utolsó sorban lágy, kényeztető csokoládékülönlegességekkel várja minden kedves vendégét.

A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda több évtizedes múltra tekint vissza; igazi családi vállalkozás, ahol a minőségi édességkészítés iránti elhivatottság már szinte a mesés csokoládéköltemények.

2010-ben Sopronban megnyitotta kapuit a Magyarországon egyedülálló kínálattal rendelkező Harrer Csokoládéműhely is, ahol az érdeklődők egy rendkívüli csokoládékóstoló keretei között bepillantást nyerhetnek a csokoládékészítés varázslatos világába. A céget tulajdonosaik odaadó munkája, Karl Harrer maximalizmusa és Harrer-Abosi Beatrix gondoskodó odafigyelése vezette sikerre és működteti nap nap után, olyan partnerekkel karöltve, mint a Luka Pincészet, az Agárdi Pálinkafőzde vagy éppen Nánási Pál fotóművész. Az igényes édességfogyasztás elkötelezett híveként a Harrer Csokoládéműhely kizárólag egyedi – nem tömeggyártásban – készült finomságokat kínál, melyek helyben az üzletben, de akár a webshopon keresztül is elérhetőek.

 

A Harrer Cukrászda és Csokoládéműhely minden esetben válogatott, kiemelten magas minőségű alapanyagokból dolgozik. Fokozott figyelmet fordítanak a kakaóbabok kiválasztására, származási helyére és feldolgozására; így a gyártás során felhasznált összetevők csak nemes ültetvényekről származhatnak.

Termékeik tradicionális családi receptjeik alapján készülnek. A jó édesség illetve a finom csokoládé iránti rajongásuk végtelen; ebből a szeretetből szeretnének egy kicsit vendégeiknek, vásárlóiknak is eljuttatni, elrejtve minden egyes szelet tortában, pralinéban vagy csokoládéban.

 

NVK.

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség