Üdvözöljük a

INPUT program - Lehetőség IKT startup vállalkozások számára | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
141516181920
21222324252627
28293031   

INPUT program - Lehetőség IKT startup vállalkozások számára

Szerző: Sarkadi Zsolt | 2017. augusztus 31.

2017 január és 2019 március között a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség, mint projektgazda valósítja meg az IKT startup vállalkozások nemzetközi piacra lépését segítő mentori, szakértői hálózat kialakítását Magyarországon.

A 3 éves INPUT program az IKT startup vállalkozások hatékonyságának, jövedelemtermelő képességének és nemzetközi versenyképességének növelését tűzte ki célul. Az Európai Uniós források segítségével a magyar startup cégek infokommunikációs területhez köthető innovatív ötletei nemzetközi elismerést nyerhetnek. A program három fő pillére az országos koordinátori hálózat kiépítése, a kompetenciafejlesztés, illetve a nemzetközi részvétel és piacra lépés támogatása.

A koordinátori hálózatnak köszönhetően beazonosíthatóak a helyi IKT ötletek, valamint a lehetséges projektek és projektgazdák, és megvalósítható a program által nyújtott támogatások és szolgáltatások összekapcsolása az ötletgazdák igényeivel.

A kompetenciafejlesztés során a startup vállalkozások workshopokon és képzéseken vehetnek részt, melyek elősegítik a vállalkozások piacra jutását, míg a harmadik pillér nyújt segítséget a nemzetközi kiállításokon és versenyeken való megjelenésben, illetve személyre szabott konzultációs és kapcsolatépítési (B2B) lehetőségeket is biztosít.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség, regisztráljon a program honlapján a www.inputprogram.com oldalon.

 

Csatolt állományok:
Kapcsolódó anyagok:
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség