Üdvözöljük a

Szabolcsi cégek a Magyar Termék Nagydíj átadón | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
141516181920
21222324252627
28293031   

Szabolcsi cégek a Magyar Termék Nagydíj átadón

Szerző: Sütő Péter | 2017. szeptember 6.

Negyvenhat termékcsoportban ötvennégy cég hatvannégy terméke, szolgáltatása kapta meg az idén a Magyar Termék Nagydíj pályázat elismeréseit. A díjakat, különdíjakat kedden adták át az Országházban, a Magyar Gazdaság Ünnepén.

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke nevében Jakab István, az Országgyűlés alelnöke köszöntötte a résztvevőket. Kiemelte, a húsz évvel ezelőtt civil kezdeményezésre indított Magyar Termék Nagydíj pályázat az ország rangos minősítő rendszerévé vált, amely segíti nemzetközi szinten is a versenyképes magyar termékek, szolgáltatások előállítását.

 

Kiss Károlyné, a Magyar Termék Nagydíj pályázati iroda ügyvezető igazgatója a kiírók nevében hangsúlyozta, hogy a rendszer indulása, 1998 óta folyamatosan bővül a pályázati lehetőségek száma, ebben az évben 46 főcsoportban nevezhettek a vállalkozások termékekkel, szolgáltatásaikkal. Az idén az energiahatékonyság, a környezetbarát, a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldások kiemelt hangsúlyt kaptak.

 

A 2017-ben kitüntetettek 61 százaléka először pályázott, az új pályázók között megjelentek a szellemi szabad foglalkozású művészek, szolgáltatók, a díjazottak 9,3 százaléka határon túlról érkezett. Az ideivel együtt eddig 673 Magyar Termék Nagydíjat ítéltek oda - ismertette Kiss Károlyné.

 

A Magyar Termék Nagydíj díjazottai között öt  Szabolcs megyei vállalkozó is jelen volt, akiknek ezúton is gratulálunk:

Funkció Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Darnói disznótoros termékcsalád, NaturComfort Kft. Magyar Családi Balzsam, Panyolai Szilvórium Zrt. Panyolai Ágyas Pálinkák. Phylazonit Kft. Phylazonit Technológia Termékcsalád, EKO Konzervipari Kft. Nagymama lekvárja termékcsalád.

 

MTI

 

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség