Üdvözöljük a

Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat 2017. november 7-ei szakmai programja | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat 2017. november 7-ei szakmai programja

Szerző: Dajkáné Bacskai Andrea | 2017. november 29.

2017. augusztus 8-án megalakult a Cukrász és Pék Mester Szakmai tagozat, melynek keretén belül 2017. november 7-én a tagozat tagjai látogatást tettek a Martin Braun Kft.-nél.

 

 

 

A résztvevőket fogadta a Martin Braun Kft. értékesítési vezetője Turay István. Vendéglátóink ismertették a cégük profilját, valamint a termékeik kóstolójával egybekötött előadást tartottak a jelenlevőknek. Mestercukrászuk, Kun István, pedig a helyszínen bemutatta az ellenállhatatlan karácsonyi finomságokat.

 A német Martin Braun KG-t 1931-ben alapították. Azóta a világ egyik vezető cukrászipari- és aromaanyag-gyártójává vált. A Martin Braun KG 1990 óta az Oetker-Csoport tagja, 1992 óta, dinamikusan növekedő vállalat, ami annak köszönhető, hogy a vállalat működése és termékválasztéka a tradíciókra épített, illetve folyamatos innovatív szakmai munka zajlik a cégnél. A Martin Braun-Gruppe magyarországi leányvállalata a budapesti székhelyű Martin Braun Kft. A sütőipar területén, pedig a  meglévő professzionális tudásuk tette lehetővé azt, hogy Magyarországon vállalatuk képviselje az Oetker-Csoport nagy kiszerelésű termékeket gyártó és forgalmazó  Food Service vonalát is.

Az egynapos szakmai program során a tagozat látogatást tett a Hisztéria Kávézó és Fagylaltozóban, amely a legmodernebb technológiákkal felszerelt fagylaltkonyhával rendelkezik. Friss, krémes fagylaltok, újhullámos, francia desszertekkel várják a vendégeket a Budapesten.