Üdvözöljük a

Erasmus+ iskolai, óvodai partnerségek és stratégiai partnerségek pályázatíró szemináriumok | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Erasmus+ iskolai, óvodai partnerségek és stratégiai partnerségek pályázatíró szemináriumok

Szerző: Tóth Miklós | 2018. január 11.

Az év elején országszerte több helyszínen és időpontban várjuk az Erasmus+ iskolai, óvodai partnerségek -, vagy az Erasmus+ stratégiai partnerségek pályázatíró szemináriumaira. Az Európai Unió az idei évben jelentősen növekedett pályázati forrásai mellett egyszerűbb pályázati feltételeket is biztosítanak pályázóik számára. A pályázatíró szemináriumok célja elősegíteni Önt és intézményét a sikeres pályázatban!

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény átfogó képet kapjon a kiválasztott pályázattípusról, megismerkedjen a 2018. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. A rendezvény során előadásokkal és csoportos munkával is segítjük a résztvevők tájékozódását.

A stratégiai partnerségi köznevelési, felnőtt tanulási és szakképzési szektor közös pályázatíró szemináriumok időpontja:

Az iskolai, óvodai partnerségek pályázatíró szemináriumainak időpontjai és helyszínei: 

Regisztrációért és további információkért kattintson a kiválasztott esemény időpontjára és helyszínére!

 

Tovább »